ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, οι οποίες ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες των πελατών μας όσο και στους κανόνες ασφαλείας κάθε εγκατάστασης, η CBS επενδύει στην πιο σύγχρονη τεχνολογία για καθαρισμό φωτοβολταϊκών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα συστήματα καθαρισμού φωτοβολταϊκών διαθέτουν αυτόνομα συστήματα μετατροπής του νερού της βρύσης που βρίσκεται στη δεξαμενή, ώστε να βρίσκεται στις ιδανικές συνθήκες για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των πάνελ. Ειδικότερα, διαθέτουμε:

  • Σύστημα αφαλάτωσης ύδατος. Τα άλατα που περιέχονται στο νερό βρύσης του δικτύου ύδρευσης, κατά το στέγνωμα αφήνουν λεκέδες πάνω στους συλλέκτες. Αυτό έχει ως συνέπεια τη μείωση της απορρόφησης ακτινοβολίας. Μέσω του συστήματος αφαλάτωσης, μετατρέπουμε το νερό της βρύσης σε 100% μαλακό – αφαλατωμένο νερό. Με τον τρόπο αυτό τα υπολείμματα άλατος που μένουν πάνω στα πάνε είναι μηδενικά.
  • Σύστημα προθέρμανσης ύδατος. Τα πάνελ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αναπτύσσουν υψηλές θερμοκρασίες. Η άμεση επαφή τους με νερό που βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία, ενδέχεται να προκαλέσει καταστροφή του εξωτερικού φιλμ των συλλεκτών, εξ αιτίας της μεγάλης διαφορές θερμοκρασίας. Με το σύστημα προθέρμανσης που χρησιμοποιούμε, αυξάνουμε τη θερμοκρασία του νερού για την απόλυτη ασφάλεια των φωτοβολταϊκών σας.
  • Μηχανισμός καθαρισμού. Η βούρτσα που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των πάνελ είναι κατασκευασμένη από μαλακό υλικό, που δεν προκαλεί καμία ζημιά στα πάνελ. Επιπλέον, ο μηχανισμός καθαρισμού περιλαμβάνει και μια ηλεκτρονική μονάδα με αισθητήρες, μέσω της οποίας ελέγχεται η απόσταση της βούρτσας από τους συλλέκτες. 

Πλέον, ο καθαρίσμος φωτοβολταϊκών, με τα σύγχρονα συστήματα της CBS, γίνεται γρήγορα και προς όφελός σας, αφού, μετά το πέρας του, το σύστημά σας θα λειτουργεί με το μέγιστο των δυνατοτήτων του εξοπλισμού του.

CBS I.K.E.

Καθαρισμός Φωτοβολταϊκών  

Ελαιώνων 1, Τ.Κ. 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 322 244

Kιν.: 694 77 71 732
dinis.cbs@gmail.com